Харків жорстко реагує на хамство: Неадекватне одоробло вдарило продавчиню ногою в обличчя і жорстко за це поплатилося

У Харкові наркоман влаштував скандал з бійкою в супермаркеті «Посад», після чого його провчили місцеві жителі. Про це повідомив Telegram-канал Харків 1654, передають Патріоти України.

Неадекватний покупець почав скандалити з продавщицею, а коли вона нагнулася за товаром, вдарив дівчину ногою в обличчя. Згодом жителі мікрорайону, які знали дебошира, зловили його і змусили прийняти позу, в якій продавщиця супермаркету перебувала при отриманні удару. Після цього дівчина, приведена жителями мікрорайону, завдала хлопцеві кілька стусанів. «Йому довелося відповісти за вчинок, він відчув на власній шкурі всі принади такого удару», - йдеться в підписі до ролика.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...