Харків'янка, яка показово викинула українські паспорти, щасливо відпочила в Туреччині (фотофакти)

Мешканка Харкова Людмила Чмульова, яка з дітьми викинула паспорти України і зняла це на відео, все-таки змогла полетіти до Туреччини та відпочити. Жінка активно ділиться знімками з відпустки в мережі, зазначають Патріоти України.

Відповідні фото ця особа публікує на своїй сторінці в Instagram . Зазначимо, що потрапити в іншу країну без українських документів українка навряд чи б змогла.

Також цю українку внесли в базу "Миротворець". Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, коментуючи випадок із викиданням паспортів, повідомив, що громадянку звуть Інна П., на неї вже склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство й ухилення від нормального виховання дітей. Підтверджується, що вона з трьома дітьми 19 травня все ж виїхала до Стамбула (Туреччина).

Серед родичів Людмили Чмульової на "Миротворці" вказана сестра Інна Олександрівна Паращенко, на їхньому спільному фото помітно, що сестри дуже схожі між собою. Можливо, "героїнею" скандалу була Інна П., а її сестра Людмила просто вирішила захистити її, записавши звернення в Instagram (пізніше доступ до профілю був закритий). Чмульова заявила, що відео, яке розповсюдили ЗМІ, – це фейк, і воно нібито було спеціально змонтовано. Також заявила, що їй почали надходити погрози.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...