Харків'янка вбила дитину й себе: Поліція назвала причину трагедії (відео)

Перед тим, як зважитися на страшний крок, жінка залишила записку.

Правоохоронці розслідують страшну трагедію, що сталася 13 липня у Харкові. У приватному будинку виявили мертвими жінку і її 10-річного сина. У матері були порізані вени, у хлопчика – ознаки задушення, зазначають Патріоти України.

Правоохоронці припускають, що 37-річна жінка вбила спочатку дитину, а потім і себе. У поліції кажуть, що у всьому винний відчай через прострочені банківські кредити. Жінка була у ванній, де її й знайшли родичі, що повернулися додому. Хлопчик - у сусідній кімнаті, теж без ознак життя. Перед тим, як зважитися на страшний крок, жінка залишила записку. В ній вона просила нікого не звинувачувати в тому, що трапилося, і пробачення у рідних.

Жінка в приватному будинку жила з братами і матір'ю. Вона виховувала двох синів, чоловіка не було. Заробляла на життя шиттям. А у поліції кажуть, що до вбивства і суїциду її міг довести відчай. В банках вона набрала кредитів, з якими не могла впоратися.

Психічних розладів у загиблої не було. Сім'я вважалася благополучною, а сусіди відгукуються про загиблу, як про турботливу матір. Старший Микита – який загинув – любив поганяти на велосипеді й добре вчився. Сусіди додають, що сім'я жила відлюдькувато. Про які-небудь у них проблеми ніхто не знав, але чули про борги. Молодший син залишився сиротою, у момент трагедії вдома його не було.

Джерело: ТСН.ua

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає