Харківський мажор, який став винуватцем смертельної ДТП, зібрався на держслужбу

22-річний Тігран Єнгібарян, який у 2018 році на великій швидкості на смерть збив людину в Харкові, зібрався стати держслужбовцем. Він планує працювати у відділі протидії нелегальній міграції управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області, інформують Патріоти України.

Про це стало відомо з декларації Єнгібаряна як кандидата на посаду, опублікованої на порталі Єдиного державного реєстру декларацій. У документі не вказано жодного житла чи авто, якими би володів або користувався потенційний держслужбовець.

Раніше Єнгібарян працював у компанії свого батька – ТОВ "Санро ЛТД", де офіційно заробив 50 тис. грн за рік. Водночас у нього є заощадження в сумі 20 тис. дол., 10 тис. євро та 320 тис. грн. У травні 2021 року Єнгібарян узяв кредит на суму 20 тис. грн.


Нагадаємо, 16 січня 2018 року на Салтівському шосе у Харкові Єнгібарян на Toyota Camry збив на пішохідному переході 17-річного студента Володимира Віношкина і зник із місця події. Удар був такої сили, що пішохід двічі перекинувся в повітрі. Від отриманих травм підліток помер.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...