Харлі прогнозує: Харківський тхір-"віщун" вибрав переможця в прийдешньому матчі Україна - Англія

Украинский хорек-"оракул" выбрал победителя в грядущем матче Украина - АнглияХарківський тхір Харлі дав свій прогноз на результат сьогоднішнього чвертьфіналу ЧЄ між Україною і Англією. Про це інформує Харківський зоопарк в Facebook, передають Патріоти України.

Пухнастий гризун не став довго роздумувати і впевнено вибрав синьо-жовтий прапор. Співробітники зоопарку навіть зняли таке своєрідне "передбачення" на відео і виклали в соцмережу. Вони вірять в пророчі здібності свого підопічного і підтримують національну команду по футболу. Зазначається, що після блискучої перемоги українських футболістів над шведами в 1/8 Євро - 2020 в країні стало ще більше любителів цього виду спорту.

Це пов'язано з тим що вперше за весь час незалежності України футбольна синьо-жовта дружина пробилася до чвертьфіналу престижного турніру Європи. У харківському зоопарку переконані, що попереду у нашої збірної "цікавий і напружений" матч проти англійців.


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...