"Хатынку снять не проблема": Донеччани розповіли про "солодке" життя в "ДНР" росіянину, який хоче переїхати

Місцеві жителі непідконтрольного Україні Донецька розповіли про «солодке» життя в «ДНР» мешканцю РФ. Росіянин у місцевому пабліку в соцмережі звернувся до донеччан із проханням про допомогу в інформації про переїзд до Донецька з РФ, передають Патріоти України.
«Шо тут попадать, пошел на автовокзал, купил билет, сел, приехал. Хатынку снять не проблема, процентов 30 жилого фонда пустует», — розповів донеччанин.

"Деньги нужно везти «наличкой, тут ваши карты не работают, а если бы и работали, на весь город 8 банкоматов с максимальным номиналом в 1 тысяча российских рублей. Если повезет — Люди в очередях детей рожают», — радить інший чоловік.

А сам переїзд із Росії, місцевий житель вважає «ох*еть какой авантюрою». Він радить спершу приїхати подивитись самому. Тому що реальне життя в Донецьку дуже відрізняється від того, що показують по російським телеканалам: «Включаю федеральные каналы и начинаю завидовать тем теледончанам, которые живут в теледонецке который показывают у вас по ящику. А выхожу на улицу и есть стойкое ощущение что, или у меня телек поймал сигнал из параллельной вселенной, или кто-то очень сильно и не моргнув глазом пи*дит».

Хоча Росія велика, пише чоловік, там є такі «ж*пи» світу, що наш острів невезіння, порівняно з ними, формений Лас-Вегас, навіть з поправкою на «республіку» в яку нам не пощастило вляпатися». «Visa, MasterCard — не работают. Российские мобильные операторы — не работают (только местная связь Феникс). Цены на продовольствие — Monaco. Добро пожаловать», — радить інший житель.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...