Хазяїн був нетверезий: Під Одесою "копи" відкрили вогонь по собаці (відео)

Поліцейські змушені були стріляти в собаку, бо власник натравив її на них.

В Одесі стався конфлікт між п'яним чоловіком на вулиці, його собакою і поліцейськими. У поліцію надійшов дзвінок від однієї з жінок, яка була з дитиною на вулиці. П'яний чоловік був там з собакою, яка була без намордника. Коли на місце приїхали "копи" чоловік все одно не хотів надіти на тварину намордник і замість цього нацькував пса на правоохоронців, повідомляють Патріоти України.

Поліцейські змушені були стріляти в собаку з травматичної зброї. Вони зробили кілька пострілів, в результаті тварину було поранено. "Чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння. На неодноразові вимоги не реагував і також намагався нацькувати на нас свою тварину", — розповів заступник командира взводу №1 ТОР Віктор Матяж.

У мережі з'явилося відео з нагрудної камери одного з поліцейських. На ньому можна побачити спілкування поліцейських з чоловіком і напад пса. Зазначимо, що власник тварини бив її навіть після того, як вона отримала поранення.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...