Хіба мертвими ляжуть... Росія обіцяє роздавати по два гектари української землі кожному окупанту, - ЦНС

Країна-агресор Росія придумала черговий спосіб заохочення своїх громадян іти воювати проти України. За участь у путінській "СВО" росіянам тепер обіцяють по два гектари окупованої української землі.

Насамперед йдеться про тимчасово захоплені райони Донеччини та Херсонщини. Про воєнні злочини Кремля розповіли в Центрі національного спротиву.

Там наголосили, що віднедавна на захоплених українських територіях ворог відкрив так звані держжитлові інспекції. Мета "відомств" – вишуковувати "нічийні" українські квартири або помешкання, власники покинули регіон.

Надалі окупанти оголошують подібне житло начебто безгосподарчим, а потім "націоналізують".

Прикметно, що нині воєнні злочинці вже не роздають військовослужбовцям армії РФ "відчужені" квартири українців за просто так. Вони пропонують їм купити їх.

Вас може зацікавити:Смачне печиво без цукру всього з чотирьох інгредієнтів: як приготувати корисний десерт для дітей

"Те саме відбуватиметься із роздачею землі. У Кремлі дуже добре знають, що тривалість життя російського м’яса не перевищує восьми тижнів", – пояснив ЦНС.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...