Х*йло не пробачив пересмішнику: Російська влада жорстко підгадила Галкіну на Балі

Максим Галкін / фото Instagram

Російський комік, який засудив повномасштабне вторгнення в Україну, Максим Галкін розповів, що його не пустили в Індонезію на прохання російської влади.

Як він написав на своїй сторінці в Instagram, йому відмовили у в'їзді ще на паспортному контролі. При цьому за два дні до цього схвалили робочу візу. Всі документи на виступ у коміка були в порядку.

У росЗМІ відразу ж почала поширюватися інформація, що Галкіна нібито внесли в чорний список через засудження війни, проте він каже, що ніякої неприязні до себе не помітив, прикордонники поводилися ввічливо.

"Причина була названа майже відразу і кілька разів повторена різними співробітниками прикордонної служби - лист від уряду РФ з проханням не впускати мене на Балі. Лист мені було показано, але, звичайно ж, в копії мені ввічливо відмовили. Всі служби, як транспортні, так і прикордонні висловлювали доброзичливе здивування, чим я заслужив таку честь і таку персональну увагу від російської влади", - додав Галкін.

Він додав, що гроші за квитки глядачам повернуть. Однак артист не розуміє, чому влада Індонезії так себе повела.

Нагадаємо, раніше були скасовані концерти Галкіна в Таїланді. За його словами, тоді російська влада працювала за іншою схемою - натиснула на власників залів, які мають міцні зв'язки з російським консульством і російським туризмом.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...