Х*йло, воно кругом х*йло: Художниця з Норвегії створила портрет Путіна із 40 тис. пенісів (відео)

Тепер творча жінка планує продати свій твір, щоб підтримати українців.

У Норвегії 29-річна художниця Йоганна Мартінсен Брюгфьельд створила вельми незвичний портрет глави кремлівського режиму Володимира Путіна.

Річ у тім, що обличчя російського диктатора на ньому складається з близько 40 тисяч крихітних пенісів.

Свою роботу під назвою «Dicktator» дівчина представила у себе у соцмережах, бажаючи у такий спосіб нагадати світовій спільноті про воєнні злочини РФ на тлі зниження уваги до війни в Україні.

За її словами, ідею намалювати за допомогою пенісів саме Путіна їй підказав молодший брат.

«Я сказала, що хочу намалювати портрет із пенісів, але хто цього заслуговує? Він відповів: „Тобі треба намалювати Путіна“», — цитує Брюгфьельд портал NRK.

Тепер художниця планує продати свій твір, щоб підтримати українців.

«Поки він займає тільки місце у моїй квартирі. Але якщо його буде продано, я б хотіла знайти українську організацію для співпраці», — розповіла вона журналістам.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...