Х*йло, воно кругом х*йло: Художниця з Норвегії створила портрет Путіна із 40 тис. пенісів (відео)

Тепер творча жінка планує продати свій твір, щоб підтримати українців.

У Норвегії 29-річна художниця Йоганна Мартінсен Брюгфьельд створила вельми незвичний портрет глави кремлівського режиму Володимира Путіна.

Річ у тім, що обличчя російського диктатора на ньому складається з близько 40 тисяч крихітних пенісів.

Свою роботу під назвою «Dicktator» дівчина представила у себе у соцмережах, бажаючи у такий спосіб нагадати світовій спільноті про воєнні злочини РФ на тлі зниження уваги до війни в Україні.

За її словами, ідею намалювати за допомогою пенісів саме Путіна їй підказав молодший брат.

«Я сказала, що хочу намалювати портрет із пенісів, але хто цього заслуговує? Він відповів: „Тобі треба намалювати Путіна“», — цитує Брюгфьельд портал NRK.

Тепер художниця планує продати свій твір, щоб підтримати українців.

«Поки він займає тільки місце у моїй квартирі. Але якщо його буде продано, я б хотіла знайти українську організацію для співпраці», — розповіла вона журналістам.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...