Хіти, хіти... Вона просто неймовірна: Зірка "Термінатора" не втратила своєї бойової фізичної форми (фото)

Акторка Лінда Гамільтон, яка зіграла Сару Коннор, залишилася підтягнутою та стрункою до сьогодні.

Сара Коннор у відмінній фізичній формі. Фото: gazeta.uaЛінда Гамільтон, які зіграла у "Термінаторі" у 1980-х роках, у червні 2018-го була помічена на зйомках продовження знаменитої франшизи в ролі Сари Коннор. Патріоти України нагадують, що Лінда народилась 26 вересня 1956 року в Солсбері, штат Меріленд, США.

Акторка з футуристичною зброєю у руках, вразила своєю фізичною формою: підтягнутою фігурою та образом в стилі мілітарі.

Фільм планують випустити у листопаді 2019 з Арнольдом Шварценеггером в одній з ролей. Також у фільмі знялись МакКензі Девіс, яка теж була помічена на зйомках та інші актори.

Лінда вже взяла участь у зйомці продовження "Термінатора" у 1991 році, картині під назвою "Термінатор 2: Судний день", а в 2009 була задіяна у голосове озвучування Terminator Salvation.

"Термінатора" 2019-го року знімає режисер "Дедпула" Тім Міллер. Першого "Термінатора", якого зняв режисер Джеймс Камерон, він присвятив на той момент жінці Лінді, з якою був одружений з 1997 по 1999. Зараз Джеймс одружений із зіркою "Титаніка" Сьюзі Аміс.

Камерон є продюсером нового "Термінатора". Термінатора цього разу зіграє Габріель Луна, відомий участю у Ghost Rider на ABC в серіалі Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. З'являвся у драмі від El Rey Network під назвою Matador.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...