Хіти тижня. 12-річна дівчинка сама зробила ремонт у будинку - їй знадобився всього тиждень та $125 (фото)

Мешканка Великобританії Сьюзі Леваш давно мріяла зробити в будинку ремонт. Під час карантину жінка вирішила перетворити мрію в реальність і зайнятися перебудовою. До цього процесу господиня захотіла залучити свою 12-річну дочку, передають Патріоти України.

Як пише Bored Panda, спочатку дівчинка допомагала мамі з дрібними роботами, але потім так захопилася, що відремонтувала приміщення сама. Для цього їй знадобилися всього тиждень і трохи більше ста доларів.

"Під час ізоляції вона скаржилася на те, що їй нудно, і я спробувала надолужити згаяне з ремонтом і оновленням будинку", - говорить Леваш. - Щоб "дати їй урок", я попросила її виміряти мені стіну, яку я збиралася обшити панелями. Потім я показала їй, як використовувати верстак і ножівку, і вона завершила обшивку панелями в моєму кабінеті сама".

Потім дівчинка взялася за ремонт інших кімнат, а мама в цей час з гордістю спостерігала за своєю дитиною, час від часу роблячи їй підказки.

"Тепер вона впевнено користується ножівкою, спиртовим рівнем, електродрилем, шліфувальною машинкою і плиткорезом", - сказала її мама. - Вона навіть спробувала намалювати трафарет, і її наступний проект - відремонтувати кімнату свого брата, використовуючи деякі столярні навички".

Фото: instagram.com/bananashed_home

На реставрацію стін і меблів дівчинка витратила приблизно 125 доларів, оскільки в будинку були деякі матеріали для ремонту. Крім того, юний дизайнер зробила набіг на горище, де нарила кілька цікавих дрібничок. Тепер переробками дочки Сьюзі хвалиться в Instagram.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...