Хіти тижня. 15 років без сексу: Зірка "Термінатора" розповіла про життя після зйомок у популярній стрічці

Американська акторка Лінда Гемільтон, виконавиця ролі Сари Коннор у бойовику "Термінатор", вперше за довгі роки поспілкувалася з журналістами і розповіла про своє зникнення "з радарів" після виходу другої частини фільму.

В інтерв'ю The New York Times, яке присвятили виходу нової картини "Термінатор: Фатум", 62-річна Гемільтон зізналася, що уникала спілкування не тільки з пресою, але й чоловіками, передають Патріоти України.

Таке рішення актриса прийняла після розлучення з режисером бойовика Джеймсом Кемероном у 1999 році. Зірка не мала практично жодних стосунків з іншими чоловіками. 15 років вона вже дотримується целібату - обітниці безшлюбності.

"Час наодинці з собою мені до душі більше будь-якого дозвілля з ким-небудь ще. Я дотримуюся целібату вже майже 15 років. Я просто перестала звертати на це увагу, тому що це не має значення - чи в усякому разі не має значення для мене. Я й так маю відносини з навколишнім світом і людьми, які його населяють", - зазначила вона.

Вперше за ці роки акторка розкрила журналістам подробиці щодо своїх стосунків з режисером. Пара познайомилася на проекті у 84-му, але з'їхалися Гемільтон та Кемерон лише у 1991 році після розлучення режисера з його третьою дружиною Кетрін Бігелоу.

Узаконити свої стосунки пара вирішила у 1997-му, до цього часу вони вже виховували маленьку спільну дочку Жозефіну, яка народилася ще до весілля, у 1993 році. Однако у шлюбі акторка та режисер пробули лише до 1999 року.

"Ці стосунки були загадкою для нас самих, ми абсолютно не підходили один одному. Я любила говорити, що ми складалися, як пазл: всі його опуклі частини збігалися з моїми увігнутими. Мені здається, вся проблема в тому, що він дійсно закохався в Сару Коннор - як і я сама. Мене вона зачаровувала, - зізналася Гемільтон. - Ми кружляли захоплені одне одним на величезній швидкості, ми були немов зачаровані".

Нагадаємо, сюжет фільму "Термінатор: Фатум" розгортається через кілька десятиліть після подій, показаних у другій частині. Режисером нового проекту виступив Тім Міллер.

Разом з першим трейлером в травні цього року автори фільму також представили і перший промо-постер, на якому зображена Сара Коннор зі зброєю в руках. "Ласкаво просимо в наступний день після Судного дня", - говорить слоган бойовика.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...