Хіти тижня. 23-річна медсестра з Італії показала обличчя після багатогодинної роботи в масці і надихнула мережу

Дівчина зізналася, що дуже втомилася фізично і психологічно.

23-річна медсестра Алессія Бонарі з лікарні Мілана, яка постійно перебуває з зараженими коронавірусом COVID-19 пацієнтами, захопила мережу потужним постом, передають Патріоти України.

На сторінці в Instagram вона показала своє обличчя з синцями після багатогодинної роботи в захисній медичній масці і звернулася до фоловерів із проханням цінувати працю медиків.

Дівчина зізналася, що дуже втомилася фізично і психологічно. Вона боїться повертатися в лікарню, але, як і її колеги, пишається роботою, любить її і буде продовжувати доглядати за своїми пацієнтами. "Я боюся, тому що маска може погано прилягати до обличчя, або я випадково доторкнуся до себе брудними рукавичками. Чи лінзи щось пропустять в очі... Я фізично втомилася, тому що захисні засоби погані, в халаті я потію, а, одягнувшись, не можу ходити в туалет або пити протягом шести годин (щоб уникнути поширення коронавірусу. – ред.)", – написала Алессія.

Вона також закликала людей бути обережними, залишатися вдома і, таким чином, піклуватися про оточуючих, про тих, хто може постраждати від смертельно небезпечного вірусу. "Ми, молоді люди, не застраховані від коронавірусц, ми теж можемо захворіти. Але я не можу дозволити собі розкіш повернутися на карантин, я повинна йти на роботу і робити свою справу. Ви робіть свою, я прошу вас, будь ласка!" – зазначила дівчина.

З моменту публікації поста його лайкнули майже 900 000 користувачів Instagram. Десятки тисяч людей залишили захоплені коментарі і подякували лікарям за їхню роботу.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...