Хіти тижня. 24-річну вчительку посадили через секс з учнем прямо у стінах школи

В Австралії колишню вчительку географії засудили до тюремного ув'язнення за розбещення 14-річного школяра, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Зазначається, що 24-річна Моніка Елізабет Янг кілька разів вступала в сексуальні стосунки зі своїм учнем, як у школі, так і за її межами. Серед іншого, жінка змушувала підлітка "здійснювати сексуальні дії" по відеозв'язку і надсилала йому свої фотографії.

Крім того, вона пропонувала йому зайнятися сексом в школі і мацала його, поки діти молодших класів дивилися мультфільм в сусідньому приміщенні.

Їхні стосунки припинилися, коли тітка і двоюрідний брат підлітка помітили його в машині вчительки і повідомили про це керівництву школи. Суд заявив, що Янг "використовувала вразливість учня і маніпулювала ним".

"Я ніколи не думала, що опинюся однією з цих... Я ніколи не порушувала закон, – сказала Янг в суді. – Сподіваюся, хлопчик і його сім'я зможуть пробачити мені".

Її засудили до чотирьох років і дев'яти місяців тюремного ув'язнення. Збочене педагогеса зможе подати прохання про умовно-дострокове звільнення не раніше жовтня 2023 року.


"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...