Хіти тижня. 3 неочевидні ознаки, які можуть вказувати на розвиток раку печінки

Помітити їх можна тільки якщо мати звичку стежити за собою і знати про особливості організму, а також регулярно обстежуватися.

Фахівці вказали на перші симптоми раку печінки, які можуть бути досить незвичайними, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Наприклад, виникає відраза до їжі, через що, відповідно, падає апетит і людина худне. Крім того, при появі злоякісної пухлини в печінці може виникати надзвичайно швидка стомлюваність. Також для даного процесу властиві підвищення температури тіла і тремор.

Говорячи про ознаки раку в загальному, експерти британської благодійної організації Cancer Research UK, виділили ще три симптоми, які на перший погляд виглядають неочевидними. Ось ці явища:

  • несподівана захриплість;
  • потовщення кінцевих фаланг пальців;
  • сильна пітливість ночами.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...