Хіти тижня. 30 тисяч за мовчання: Начальник поїзда і провідниця пропонували хабар побитій ґвалтівником українці

Настя розповіла про спроби зам'яти скандал.

Журналістці Анастасії Луговій після жорстокого побиття і спроби зґвалтування в поїзді Укрзалізниці вночі 1 серпня провідниця і начальник поїзда пропонували гроші за мовчання і відмовляли викликати поліцію, щоб затримати злочинця. Про це розповіла сама потерпіла, яка зараз проходить лікування в київській клініці, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

Коли жінка вирвалася від ґвалтівника і сховалася від нього в купе провідниці, просячи про допомогу, та "хотіла мене випровадити, тому що той чолов'яга ходив по вагону і кричав, що я - його дружина".

Річ у тому, що рецидивіст Віталій Рудзько до того часу встиг перенести свої речі в купе, в якому їхала Анастасія зі своїм маленьким сином, вивчив про неї всю інформацію з паспорта жінки та удавав, що вони одружені. "Мені довелося ще й доводити, що він не мій чоловік, що ми взагалі не знайомі. Добре, що у мене в телефоні були спільні фото з моїм справжнім чоловіком і сином", - каже постраждала.

Вона впевнена, що провідниця збиралася відправити її до цього неадеквата і "намагалася за будь-яку ціну мене "скинути", зняти з себе відповідальність". Потім і начальник поїзда теж намагався зам'яти скандал і "домовитися" з Анастасією. "Коли я переконала їх, що нападник - не мій чоловік, вони довгий час сумнівалися, чи викликати поліцію. Я наполягла, щоб наряд поліції викликали на станцію в Київ. А начальник поїзда і провідниця намагалися мене відмовити. Вони говорили, мовляв, це НП, він безбілетник, що з нами буде? Переживали за свої посади. "Будь ласка, будь ласка, увійдіть в наше становище, у нас діти" Я кажу - а як би ви вчинили на моєму місці? Він зараз сюди увірветься і вб'є мене. "Ми вам даємо гарантію - він вас не зачепить". Ну звідки ви знаєте? Вони прям сильно на мене насіли. У підсумку начальник поїзда і провідниця запропонували мені 30 тисяч гривень - все, що у них було", - розповіла вона і додала, що відповіла відмовою.

Також жінка зазначила, що начальник поїзда аж до прибуття в Київ роздумував, викликати поліцію чи ні. "У підсумку, коли ми прибули на станцію, тут нас чекав тільки один наряд поліції - той, який викликав мій чоловік. Я все думаю: а якби у мене в Києві нікого не було, і я приїхала б в повній впевненості, що начальник поїзда викликав поліцію - що було б? Цей чолов'яга, який на мене напав, просто спокійно зійшов би? Його б ніхто не затримав? Або б він почав мене переслідувати? Зараз в Укрзалізниці кажуть, що вони дзвонили в поліцію. Але в ході судового процесу ми доведемо, що не дзвонили. І те, що нападник їхав "зайцем", - каже Лугова.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...