Хіти тижня. 54-річна американка кардинально змінила зовнішність заради помсти екс-коханому (фото до і після)

Мешканка американського міста Лас-Вегас, штат Невада, Джо Анн Мунц кардинально змінила свою зовнішність заради помсти колишньому коханому. Як передає видання Daily Mail, 54-річна Джо Анн півтора року зустрічалася з чоловіком, який, як з'ясувалося пізніше, був заручений. Щоб пережити розставання жінка зважилася на кардинальні зміни в зовнішності, передають Патріоти України.

Зокрема, Мунц збільшила груди, вколола ботокс, а також перенесла ряд процедур для омолодження і підтяжки обличчя. На пластичні операції американка витратила більше 10 тисяч доларів. Крім того, жінка почала регулярно займатися спортом і ретельно стежити за своїм харчуванням.

У своєму Instagram Джо Анн регулярно ділиться ефектними фотографіями, на яких демонструє струнку фігуру у відвертому вбранні.

Своїм прикладом американка хоче показати іншим жінкам, що у краси немає вікових обмежень.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...