Хіти тижня. 55-річна зрадниця у пошуках популярності: Повалій збільшила груди (фото)

​Співачка Таїсія Повалій вирішила нагадати про себе, блиснувши глибоким декольте.

Артистка поділилася свіжою фотографією, після якої її запідозрили в збільшенні грудей. На опублікованому в "Інстаграм" знімку Повалій позує у вузькій червоній сукні, що підкреслює пишний бюст співачки, зазначають Патріоти України.

Пікантності кадру додало палаюче дзеркало, в яке дивиться Таїсія. Користувачі Мережі переконані, 55-річна Повалій зробила черговий апгрейд зовнішності.

"Я очень Вас люблю, но не пойму, Вы как-то изменились или что? Вы стали не похожи на себя. Кажется, грудь увеличили и подтяжку лица сделали", - пише фанатка.

"Супер, но что-то изменилось во внешности! Не пойму??? Шикарная Вы женщина, но с пластикой уже перебор", - додала інша.

"Все хорошо, только ...нет той Таисии Повалий, которую все мы знали до пластики....", - коментує фоловер.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...