Хіти тижня. 7 кіл пекла і "вінегрет" у голові: Донеччанин розповів про життя в окупації

Жителі окупованих територій Донбасу при виїзді на підконтрольну Україні частину країни стикаються з рекетом на блокпостах, а в самому Донецьку ціни на овочі в два рази перевищують київські.

Про це з посиланням на розповідь місцевого жителя пише в Facebook політолог Максим Ялі, передають Патріоти України.

За словами політолога, з жителем окупованих територій він зіткнувся в поїзді "Маріуполь-Київ". Той впізнав з'являючогося на російському телебаченні експерта і почав розповідати йому про життя в окупації.

"З приємного. Не дивлячись на вік "60+", підтримує Україну, вважає, що там "рулять" відверті кримінальники, яким наплювати на людей. Ще раз почув від очевидця про те, які 7 кіл Ада очікують на жителів окупованих територій при перетині блокпостів... "Стоїть бочка, куди ці виродки кидають все, що їм сподобається з сумок пасажирів: сигарети, м'ясо, ковбаса, горілка і т.д. Стоять відверті покидьки, виродки...", - переказує слова жителя Донецька політолог.

Також, зазначає Ялі, його співрозмовник скаржився і на українські блокпости, де так само має місце бути "рекет з сигаретами і продуктами". Втім, також відзначається, що вилучення сигарет виправдане тим, що вони зроблені на території, підконтрольній "республікам".

"Окремо шокували ціни на продукти. Помідори - 200 р. (80 гр). Навіть в Києві в 2 раза менше ... Якщо коротко - овочі, які обхідними шляхами все-таки ще туди потрапляють, коштують щонайменше в 2 рази більше, ніж в сусідньому Маріку (120 км). Ну а інше - жахливої якості. Навіть схему придумали - пару місяців продавали "молочку" білоруську. Людям сподобалося, почали брати. Ну а потім почали продавати лайно, з назвою "білоруська", а читаєш адресу - вироблено в Донецьку", - розповідає політолог.

Також Ялі вразила історія про сестру дружини його співрозмовника, яку вбили під Волновахою в 2015 році при обстрілі пасажирського автобуса. За перевезення тіла загиблої нелегальні перевізники хотіли 10 тисяч доларів.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...