Хіти тижня. 74-річний Петросян одружився з 30-річною коханкою (фото)

Тетяну Бурхунову вважають винуватицею розлучення російського коміка з Оленою Степаненко.

Євген Петросян і Тетяна Бурхунова

Популярний російський комік Євген Петросян одружився з молодою коханкою Тетяною Бурхуновою. 74-річний Петросян і 30-річна Бурхунова узаконили свої відносини на початку грудня, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Про це виданню розповіла людина з близького оточення пари: "Вони одружилися на початку грудня".

Тетяна Бурхунова

Однак на своїх сторінках в Instagram ні Євген, ні Тетяна не опублікували весільні фото. Втім, це й не дивно. Адже за весь час свого роману пара ще жодного разу не показала спільних знімків.

Євген Петросян

Так, у своїй соцмережі Петросян публікує фото з виступів і подорожей, а його молода дружина любить демонструвати модні наряди.

Які фотографії з'являються на сторінці Тетяни Бурхунової в Instagram.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...