Хіти тижня. 81-річна голлівудська кінозірка Джейн Фонда заарештована і в наручниках доставлена до відділку поліції (відео)

Джейн Фонда

81-річна американська кінозірка Джейн Фонда була заарештована і доставлена в наручниках в поліцейську дільницю. Відео її затримання, яке сталося на сходах будівлі американського Капітолія у Вашингтоні, потрапило в мережу, зазначають Патріоти України. Фонду виділялася з натовпу однодумців своїм розкішним червоним пальто.

Відома громадська активістка Джейн приєдналася до акції протесту, покликаної привернути увагу до змін клімату. Фонду була не тільки учасницею, але і одним з організаторів заходу. Це вже третій арешт Джейн біля стін Капітолію.

Леді пояснила користувачам мережі, що її надихає юна шведська екоактівістка Грета Тунберг, якій пророкували Нобелівську премію миру. «Як сказала Грета Тунберг," наш будинок у вогні ", і ми повинні діяти відповідно», - написала ветеранша Голлівуду.

Кінолегенда пообіцяла протестувати біля Капітолію щоп'ятниці (за прикладом страйків Грети біля будівлі шведського парламенту) - в будь-яку погоду. І закликала небайдужих приєднатися.

Фонда не єдина в Голлівуді прихильниця 16-річної Грети. Раніше стало відомо, що Арнольд Шварценеггер позичив Грете Тунберг електрокар.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...