Хіти тижня. "А решту - кожен сам...": Екснардеп показав фото лікарні для заражених коронавірусом у Вінниці

Облуплені стіни, старенькі меблі, а на ліжку навіть матрасу немає...

В мережі з'явилось обурливе фото із Вінницької інфекційної лікарні, куди госпіталізовуюють хворих коронавірусом. Про це повідомляє у Telegram екс-нардеп Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

"Вінницька інфекційна лікарня. В неї госпіталізували молодого чоловіка (рюкзак стоїть) з підозрою на короновірус і сказали що це все що надає лікарня, а решту - кожен сам", - написав Мосійчук.

На фото видно в якому стані палата: облуплені стіни, старенькі меблі, а на ліжку навіть матрасу немає, лише одні пружини.

Зазначимо, що станом на неділю, 29 березня, у Вінниці та Вінницькій області зафіксували 22 випадки коронавірусу.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...