Хіти тижня. "А що там у москалів?": Кортеж Жириновського промчав "зустрічкою" по Москві (відео)

Володимир Вольфович не найбільш законослухняний учасник дорожнього руху у світі.

Кортеж скандального російського політика Володимира Жириновського проїхався зустрічною смугою Кутузовського проспекту в Москві. Про це інформують очевидці в Telegram-каналі Mash, передають Патріоти України.

"Володимир Вольфович не найбільш законослухняний учасник руху у світі. Кортеж Жириновського попадається на правопорушеннях, отримує адміністративки, та й мигалки згідно із законом у нього теж немає", — йдеться в повідомленні.

Момент, коли автомобіль Maybach депутата нелегітимної Держдуми проїхав по розділювальній смузі повз затори на проспекті зафіксували на відео. Крім того, проти лідера ЛДПР подали заяву в управління ДІБДР Москви.

"Є відчуття, що лідер ЛДПР порушувати все-таки не перестане", — підсумував автор допису.


Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....