Хіти тижня. А ви це знали? Як українських туристів обманюють у турецьких готелях all inclusive

Туристи з України та Росії є головними відвідувачами турецьких готелів all inclusive. Вони звикли заплатити наперед повну суму грошей за проживання та харчування і ні в чому собі не відмовляти. Однак, часто їжа і напої, за які заплатили туристи, виявляються не дуже високої якості, і люди за них помітно переплачують, передають Патріоти України.

Зокрема, навіть в дорогих готелях all inclusive у страви з м'яса додають в Туреччині велику кількість сої. Це стосується всіх ковбас, сосисок і м'ясних рулетів. Морепродукти, які входять до складу салатів та інших страв, беруться не свіжі, а консервовані, а ще дуже часто кухарі готують з напівфабрикатів. Адже нагодувати таку кількість людей в готелі свіжоприготовленими стравами практично неможливо.

Туристів в чотиризіркових готелях Туреччини годують переважно куркою та індичкою. Це м'ясо закуповується замороженим на оптових складах, і коштує воно в рази дешевше ніж яловичина, або баранина. На піцу, як правило, йдуть продукти, що залишилися з учорашнього дня. Що стосується риби, то найчастіше в бюджетних готелях туристам пропонують імпортну морожену тілапію, а елітний місцевий улов подають в приморських ресторанах.

Особливо пильними в готелях all inclusive потрібно бути з алкоголем. Тільки в найдорожчих п'ятизіркових готелях туристам пропонують імпортний алкоголь. Всім іншим розливають місцеві турецькі напої, які можуть бути не найвищої якості. Або бармени змішують спиртне турецького виробництва з закордонним алкоголем, в надії, що ви не відчуєте різниці. А все тому, що акцизи на іноземне спиртне в Туреччині дуже високі.Випічка в Туреччині дешева, саме тому її кількість і нібито різноманітність в готелях all inclusive вражає. Однак, варто пам'ятати, що це не найкорисніший продукт, до того ж, якщо придивитися, все приготовлено з одного тіста. Пропонуючи булочки і картоплю фрі на найвидніших місцях, туристів просто провокують набивати шлунок некорисною їжею, яка в свою чергу дуже ситна. Теж саме стосується різних пончиків та млинців, які пропонують відпочивальникам в барах біля пляжу і басейну в перервах між основними прийомами їжі.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...