Хіти тижня. А зараз "маємо те, що маємо...": Сенсаційне одкровення Леоніда Кравчука (відео)

На момент підписання Будапештського меморандуму Україна мала третій в світі за потужністю ядерний арсенал.

В ході ток-шоу на одному з телеканалів перший Президент України Леонід Кравчук в контексті обговорення Будапештського меморандуму, відповідно до якого Україна відмовилася від свого ядерного статусу, назвав сенсаційні цифри: ми мали 175 міжконтинентальних балістичних ракет (тоді це третій в світі за потужністю ядерний арсенал, утилізація та вивезення якого в РФ був завершений в червні 1996 року), передають Патріоти України.
Як підкреслив Леонід Макарович, кожна така МБР коштувала близько 1 млрд. дол. США. Не важко підрахувати від яких активів з величезною вартістю ми тоді відмовилися. І заради чого?
І ось тепер Кравчук радить Президенту Зеленському підняти перед нашими західними партнерами, перш за все, підписантами цього Документа питання про створення фонду допомоги Україні у зв'язку з їх зобов'язаннями бути гарантами незалежності, суверенітету і кордонів України, не застосовувати проти України будь-яка зброя, не тільки ядерна. Крім того, підписанти обіцяли не чинити на Київ економічний тиск.
Ну, а зараз, як любити казати Леонід Макарович: «Маємо те, що маємо ...»

Дивитися з 38 хвилини:

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...