Хіти тижня. Аброськін розповів, як у блатному світі зараз ставляться до педофілів

Якщо є можливість отримати від такої людини якусь матеріальну вигоду, то, звичайно, блатні її отримають, і педофіл буде прекрасно почуватися.

В'ячеслав Аброськін. Фото: Факти.

У лютому в одному з ізоляторів тимчасового утримання був виявлений мертвим 57-річний підозрюваний у зґвалтуванні 13-річної школярки. У липні в СІЗО Вінниці вбили підозрюваного в спробі згвалтування семирічної дівчинки. У вересні там же повісився на простирадлі підозрюваний в розповсюдженні дитячої порнографії. Також в липні в СІЗО Миколаєва співкамерники до смерті побили підозрюваного в згвалтуванні школярки, якого вже двічі судили за зґвалтування. Іноді ґвалтівникам у тюрмі смерть здається кращим виходом із ситуації, зазначають Патріоти України.

Традиційно в місцях позбавлення волі їх не люблять: вони виконують найбруднішу роботу (наприклад, чистять туалети голими руками), їдять дірявими ложками з дірявого посуду, задовольняють сексуальні бажання інших ув'язнених... Якщо ж цей гвалтівник ще й педофіл, то його можуть взагалі за людину не вважати: гвалтувати шваброю, змушувати інших «опущених» бити і знущатися над ним. Втім, в останні роки ставлення до таких зеків змінюється. Навіть серед злодіїв в законі стали з'являтися судимі за згвалтування.

Журналісти поцікавилися у екс-першого заступника голови Нацполіції України В'ячеслава Аброськіна, чи змінилося в блатному світі ставлення до ґвалтівників і педофілів.
- Раніше до таких людей ставилися жорсткіше. Але блатний світ змінюється, як і наше суспільство. Зараз у гвалтівників теж можуть бути якісь проблеми, особливо в перший час перебування в СІЗО і місцях позбавлення волі - все залежить від того, як вони себе ведуть.
Але серед них є люди, досить забезпечені матеріально. І питання своєї безпеки в місцях позбавлення волі вони вирішують, внісши певну суму в так званий общак. Якщо є можливість отримати від такої людини якусь матеріальну вигоду, то, звичайно, блатні її отримають, і він буде прекрасно почуватися. Так, він не буде користуватися повагою, проте інші ув'язнені не застосують до нього будь-які заходи фізичного характеру, і він буде спокійно жити весь час в ув'язненні, - розповів В'ячеслав Аброськін.
Втім, на думку генерала, відкупитися педофілам вдається не завжди. Адже у багатьох засуджених є діти. І ненависть до тих, хто дітей ображає, може переважити можливість отримати вигоду. Тому всередині закритого чоловічого колективу до насильників нерідко все ще застосовують жорсткі заходи впливу.
Джерело: Факты

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...