Хіти тижня. Аби тепер не увійшло у звичку: Мережу підірвало фото, де глава АП ставить роги президенту Зеленському

«Цього хотіли 73%, те і мають». Так українці відреагували на світлину, де колишній юрист Коломойського Андрій Богдан ставить «ріжки» новому президенту.

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан поставив «ріжки» своєму керівнику Володимиру Зеленському, коли той фотографувався зі своїм прихильником. Відповідне фото зараз активно обговорюють в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Зеленський фотографувався разом з молодим хлопцем, коли ззаду підійшов Богдан і наставив їм обом ріжки. Президент, при цьому, посміхається на камеру, не підозрюючи, що став об'єктом такого жарту з боку колишнього юриста Ігоря Коломойського.

Цей знімок викликав дуже неоднозначну реакцію з боку українців. «Якщо глава АП ставить «роги» президенту України, уявляєте, що йому, президенту, може собі дозволити вставити Путін на можливих переговорах?», - пише один з користувачів в Facebook.

«Ріжки» на фотках, це, звичайно ж, забавно, нормально. Забавно і нормально, коли на цих фотках зображується хто завгодно, але не керівник державної влади», - пише Pavlo Nuss.

«Голова АП строїть рожки президенту. Який сором для великої нації...», - жаліється ще один користувач Facebook.

Інші ж навпаки з гумором сприймали це фото і пишуть «Вова, давай жги».

Один з дописувачів припускає, що це фото, як і вчорашнє з шаурмою, було зроблено на автозаправці по шляху в аеропорт, коли Володимир Зеленський вилітав до Львівської області на шахту «Лісова», де загинули два гірники.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...