Хіти тижня. "Адна страна, адін народ": Російська співачка після Криму зібралася в Київ і Одесу

Організатори концерту в Києві продовжують продавати квитки, а коментарі з приводу Криму та СБУ видаляють.

Юлія Зіверт. Фото: Інстаграм.

Відома російська співачка Zivert (Юлія Зіверт) зібралася на гастролі в Україну. 29-річна поп-зірка анонсувала концерти в Одесі на 24 липня і в Києві на 4 серпня, передають Патріоти України.

Раніше Zivert виступала в окупованому Криму у 2018 році, але це не заважає її планам заробляти з концертами в столиці і "південній пальмірі". Цікаво, що на запитання організаторів виступу в Києві, що думає про це СБУ, відповіли, мовляв минулого року вона вже була у нас з концертом.

Вартість квитків в Одесі на сайті concert.ua починається від 1000 гривень. У Києві Zivert збирається виступити у пляжному клубі (2200 грн за квиток). Організатори концерту в Києві продовжують продавати квитки, а коментарі з приводу Криму та СБУ видаляють.

Афіша про виступ співачки в Ялті досі висить на сторінці готелю Yalta Інтурист, куди вона їздила з концертом влітку 2018-го. Зірка також встигла дати концерт у клубі "Чайка" в Сімферополі.


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...