Хіти тижня. Актриса популярної саги про Гаррі Поттера зізналась, що у 14 років стала жертвою зґвалтування

Дівчинка постраждала від дій її тренера з тенісу.

Британська кіноактриса Джессі Кейв, якій зараз 33 роки, і у сазі про Гаррі Поттера вона зіграла Лаванду Браун, в новому інтерв'ю вона розповіла, що стала жертвою насильства у 14 років. На ютуб-каналі в подкасті We Can not Talk About That Right Now жінка розповіла про ситуацію, яку вона досі не може забути, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У 14-річному віці дівчинка займалась тенісом та повністю довіряла своєму тренеру, поки він не скористався нею. Після інциденту чоловік потрапив до в'язниці. "Я вважаю, що зґвалтування в 14 – це дуже погано. Коли це зробив твій тренер з тенісу, якому ти довіряєш, який користується своєю владою... Мене використали, а він у результаті потрапив до в'язниці", – поділилася Джессі Кейв.

Такий випадок великою мірою вплинув на неї у майбутньому. Хоч вона вважає, що їй пощастило набагато більше ніж іншим дівчатам, адже це не знищило її, все ж на відновлення психологічного стану у неї пішло чимало часу. "Багато часу пішло на те, щоб відновитися. І мій сексуальний досвід, і розвиток сексуального життя – все пішло зовсім іншим шляхом. Я все ще відчуваю наслідки того часу. Я це усвідомлюю тільки 18 років по тому", – додала зірка "Гаррі Поттера".

Варто додати, що Джессі Кейв зараз перебуває у шлюбі зі стендап-коміком Альфі Брауном і має двох дітей – сина Донні і доньку Марго. Наразі жінка очікує на появу третьої дитини. У фільмах про "Гаррі Поттера" вона знімалась у 2009-2011 роках. Тоді їй було близько 20-ти років.

Джессі Кейв в ролі Лаванди Браун у "Гаррі Поттері"

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...