Хіти тижня. "Алєксандре, ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров?": Український борець жорстко "наїхав" на Усика і викликав боксера на бій без правил (відео)

Боксер Олександр Усик виклав ролик, в якому натякнув всім хейтерам, що рано чи пізно їм доведеться відповідати за свої слова.

Богдан Грицай

Український борець вільного стилю Богдан Грицай, який є бронзовим призером чемпіонатів світу та Європи, жорстко відповів боксеру-суперваговику Олександру Усику, який записав відео зі зверненням до так званих «диванних» експертів і погрозами нокаутувати їх, передають Патріоти України.
«Алєксандр, я подивився твій останній відосік, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Я не жартую - якщо спортсмени бійцівських видів спорту будуть використовувати свої навички проти прав і свобод людини, то бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися справедливістю і правопорядком. Я не знаю, Усик, до чого готує тебе твій куратор, але ти повинен зрозуміти, якими небезпечними є бої без правил, які ти намагаєшся просувати. Не тобі вирішувати, чий Крим, і не тобі вирішувати, що писати і говорити українцям.
На камеру ти розповідав про благословення митрополита бити морди нардепам. Типу, раз держава не відреагувала на масові зараження українців церквою цього митрополита під час пандемії, то держава не зможе захистити принципи парламентаризму? Чого чекаєш? Коли бити будеш? Від кого благословення чекаєш? Від ФСБ? Алєксандр, судячи з твого останнього відео, ти фахівець у всьому - коментуєш все підряд: медицину і коронавірус, історію, декомунізацію, богослов'я.

Я і є той диванний експерт, який стібеться з твоїх ватних відео, твоїх малограмотних коментарів, твоїх дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти, Алєксандр, викликав на бій без правил - на бій без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти, Алєксандр, зрозумієш урок, що бої без правил, навіть для професійного боксера, є неприпустимими. Усик, радуйся, що на твоє відео під назвою «Один раз ти можеш увійти не в ті двері» відгукнувся саме я. Було б страшніше, якби кліп під назвою «Один раз ти можеш підійти не до того вікна», зняли б для тебе професійні жінки-снайпери або пенсіонери служб по відстрілу диких тварин", - звернувся уродженець Шепетівки до 33-річного кримчанина.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...