Хіти тижня. Алкаші не на того полізли: У Києві п'яні гуляки напали на батька з дитиною (відео)

Чоловіки вживали алкоголь серед білого дня прямо на дитячому майданчику та матюкалися.

П'янички напали не на того. Фото: Фейсбук.

19 травня на дитячому майданчику в Києві п'яні бешкетники намагалися побити чоловіка, який зробив їм зауваження. Про це повідомляє "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, чоловіки вживали алкоголь серед білого дня прямо на дитячому майданчику. Незважаючи на те, що на гойдалках поруч знаходився батько з дитиною, вони голосно матюкалися. Коли батько зробив їм зауваження, бешкетники накинулися на нього з кулаками.

Чоловік зробив кілька попереджувальних пострілів вгору з травматичного пістолета, але це не зупинило агресорів. Після цього чоловік почав стріляти по ногах. Бешкетників заспокоїти вдалося тільки поліцейським. Одного з них забрала "швидка". Зброя, з якої було відрито вогонь, легальна і зареєстрована.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...