Хіти тижня. Американський боксер збентежив жінку, знявши труси на зважуванні (відео)

Забавна ситуація сталася на церемонії зважування перед боєм між володарем титулів WBA, IBF і IBO в середній вазі непереможним американцем Джаррреттом Хердом і його співвітчизником Джуліаном Вільямсом.

Претендент на чемпіонські пояси першим зійшов на ваги і, показавши на вагах 69,9 кг, зовсім трохи не вклався в ліміт. Недовго думаючи, боксер знайшов вихід із ситуації і, прикрившись прапором, зняв з себе труси, залишившись голяка. Лише після цього вага виявилася в нормі - 69,8 кг, передають Патріоти України.

Примітно, що крім чоловіків, на сцені разом з Джуліаном перебувала літня жінка. Коли боксер постав перед публікою в чому мати народила, вона спершу відвела погляд, а потім і зовсім відвернулася.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...