Хіти тижня. Американський фермер став жертвою власного птаха

Казуари вважаються найнебезпечнішими птахами в світі. Їх зріст може досягати двох метрів, а вага - до 80 кілограмів. Довжина їх гострих, як кинджали, кігтів може доходити до 12 сантиметрів. Птах здатний вбити одним ударом.

В американському штаті Флорида 75-річного фермера Марвіна Хайоса вбив казуар - великий нелітаючий птах, що мешкає в Австралії і Новій Гвінеї, передають Патріоти України з посиланням на USA Today.

Казуар напав на свого власника, коли той йшов до нього у вольєр, щоб погодувати. Передбачається, що фермер спіткнувся і впав, після чого казуар атакував, завдавши смертельного удару кігтями. Від отриманих поранень чоловік помер в лікарні.

Як повідомляється, під опікою Хайоса було два казуара.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...