Хіти тижня. "Американський Фритцль": Педофіл викрав свою 11-річну падчерку, яка за двадцять років народила від нього вісьмох дітей (фото)

Він бив її прикладом гвинтівки, бейсбольною битою і пивними пляшками. Він витрачав всі гроші на наркотики і алкоголь, змушуючи її жебракувати на вулицях.

У США йде судовий розгляд у справі 63-річного Генрі Мішеля Пьєтта, який 10 червня був визнаний винним у викраденні своєї малолітньої падчерки Розалін Макгінніс і сексуальному насильстві над нею, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зараз жінці вже 34 роки. Пьетт почав розбещувати її, коли їй було всього лише 10 років. Мати Розалін, усвідомивши це, пішла від чоловіка. Але Генрі підстеріг 11-річну Розалін біля школи і викрав її. Після цього він зіграв з нею «весілля» в своєму фургоні. Як «священик» виступив 15-річний син Пьєтта від попередніх стосунків.

Генрі змусив дівчинку постригтися і перефарбувати волосся, щоб їх було важче впізнати. Він представив її іншим своїм дітям, як «нову маму». «Подружжя» кочували зі штату в штат під вигаданими іменами. Розалін вагітніла дев'ять разів і народила від вітчима вісім дітей, вперше ставши матір'ю у віці 15 років. У 13 років, у неї стався викидень, після чого Генрі змусив її змити плід в унітаз.
Пьєтт також виявляв агресію по відношенню до своєї «дружині-пасербиці». Він бив її прикладом гвинтівки, бейсбольною битою і пивними пляшками. Він витрачав всі гроші на наркотики і алкоголь, змушуючи її жебракувати на вулицях.
Зрештою, як пише видання The Sun, через 19 років після викрадення, в 2016 році Генрі і Розалін познайомилися в Мексиці з подружньою парою, яка запідозрила недобре, зіставивши вік Пьєтта, Макгінніс і їхніх дітей. Вони запропонували Розалін свою допомогу, щоб притягти Пьєтта до відповідальності. Макгінніс прийняла її і разом з дітьми повернулася в США, де звернулася до влади. Пьєтт деякий час був у бігах, але в 2017 році його заарештували.Розалін вирішила не зберігати анонімність і відкрито розповіла про своє життя. «Я була налякана і збентежена. Я навіть не знала, що відбувається. Озираючись назад, на те, що зі мною сталося, я не розумію, як могла людина зробити таке з дитиною», - каже жінка.доросла Розалін«Я ніколи не гвалтував дітей. Я займався любов'ю з моєю дружиною. Ми були одружені», - заявив на суді педофіл, якому загрожує довічне ув'язнення.
Західна преса відзначає, що ця історія схожа на гучну справу Йозефа Фрітцля. Житель Австрії протягом 24 років тримав у підвалі свого будинку рідну дочку, яка народила від нього семеро дітей. Він був арештований в 2008 році. Пьєтта західна преса вже охрестила «американським Фритцлем».

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...