Хіти тижня. Анекдот про старого челябінського імпотента набуває нового сенсу: Китайці знайшли собі в Росії новий "Чорнобиль" і возять туди туристів. - "Різниці ніякої"

В Челябінській області у вересні вересня 1957 року сталася перша в СРСР радіаційна техногенна катастрофа, є там і недобудована Південно-Уральська АЕС, котра дуже віддалено нагадує ЧАЕС, зате набагато ближча до Китаю, ніж український оригінал.

Ще не запущену у роботу Південно-Уральську АЕС видавали наївним туристам за вже не працюючу ЧАЕС

У Росії туристів замість Чорнобиля возили до Челябінська. Таку новину з місцевого сайту помітив користувач Twitter під ніком "Фашик Донецький". "Китаєць продавав тури в Чорнобиль, але возив туристів у Челябінськ", — йдеться в заголовку статті.

Така новина викликала подив і сміх серед користувачів мережі.

"Різниці навіть челябінці не бачать", — прокоментував користувач jesse_pinkman. Його доповнив Арзітектор Мендисабаль: "Іноземці різниці не помітили".

"Нормально! Китаєць побував і там, і там. Подивився і вирішив, що Челябінськ більше схожий", — іронізує Кіра Ласкіс.

У самій статті ж сказано, що багато туристів взагалі не помічали ніякої різниці. До тих пір, поки тур для себе і своєї сім'ї купив глава Міненерго Китаю Ла Міндун. Сам чиновник був уже в 80-х в Чорнобилі і легко зрозумів, що його обдурили. Тепер невдачливий гід отримав 10 років за шахрайство.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...