Хіти тижня. Аномалія посеред лісу: Розробники української S.T.A.L.K.E.R. 2 показали перший офіційний скріншот гри

Розробники зробили це на честь річниці гри S.T.A.L.K.E.R.: "Тінь Чорнобиля".

Про містичну S.T.A.L.K.E.R. 2 ми довгий час нічого не знали, навіть з огляду на той факт, що про розробку гри розповіли ще в 2018 році. Але 23 березня студія GSC Game World нарешті представила новий скріншот довгоочікуваного продовження серії. Розробники зробили це на честь річниці гри S.T.A.L.K.E.R.: "Тінь Чорнобиля". Вона поступила в продаж в Європі 23 березня, а в 2020-му їй виповнилося 13 років, зазначають Патріоти України.

У зверненні до фанатів автори серії Сталкер подякували їм усім за підтримку і віру. І як подарунок показали перший погляд на S.T.A.L.K.E.R. 2. На скріншоті можна побачити аномалію посеред лісу.

Також в GSC Game World пообіцяли, що це далеко не останній сюрприз, яким фанатів Сталкера здивують в 2020 році. До цього з гри ми бачили лише модельку батона хліба. Гра створюється на движку Unreal Engine 4.

Дата виходу гри, як і раніше не розкривається. Але тепер є надія, що ще більше подробиць про гру розкриють хоча б до кінця 2020 року. Поки ж залишається тільки сподіватися на Сталкер 2 трейлер.

Довідка. S.T.A.L.K.E.R. - відома серія шутерів, що розповідає про Прип'ять, в якій через високий рівень радіації оселилися всілякі мутанти. Але ще в місті вистачає цінностей, тому його наповнили сталкери, вчені, військові та інші люди. У серії S.T.A.L.K.E.R. поки три гри - Тінь Чорнобиля, Чисте небо і Зов Прип'яті. Остання частина вийшла в 2009 році, але S.T.A.L.K.E.R. успішно підтримують життя серії і сьогодні.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...