Хіти тижня. Апартаменти класу "люкс": У мережі показали, як зсередини виглядає барліг ведмедя (фото)

До ведмедів відносяться по-особливому. Вони є героями багатьох казок, а їх поведінка символізує хоробрість і силу.

Звичайно, не кожен мріє зустрітися з клишавим особисто, не кажучи вже про те, щоб зайти до нього «в гості». Але все ж є люди, цікавість яких сильніше їх самих, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Наприклад, цей чоловік. Перебуваючи в лісі несподівано наткнувся на величезну нору. Оглянувши її, він зрозумів, що вона ведмежа.

Сміливий хлопець протиснувся у вузький лаз і потрапив прямо в «спальню» ведмедя. Він зазначив, що «житлоплоща» досить таки простора і на собі продемонстрував скільки там місця. Він показав, як відпочивають тварини під час зимової сплячки.


В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...