Хіти тижня. Апокаліпсис наближається: Потужна пилова буря накрила Запорізьку область (відео)

За словами автора відео, люди бігли хто куди, побачивши що наближається стіна з піску.

Пилова буря накрила вчора, схоже, весь Акимівський район. У соцмережах люди діляться вражаючими кадрами стихійного природного явища, передають Патріоти України.

Це відео демонструє, як пилова буря накрила село Максима Горького в Акимівському районі. За словами автора відео, люди бігли хто куди, побачивши що наближається стіна з піску.

9 серпня. 18.15.Село М.Горького (на відео тільки початок бурі). Не задався в нас сьогодні суботник. Всі тікали хто куди. Це дійсно було страшно. Особливо, коли на тебе рухається таке незрозуміле, небезпечне і неприємне явище, яке супроводжується шквальним вітром, і ти в ту хвилину не можеш зрозуміти, що відбувається. Це була пилова буря, при якій великі маси пилу (піску, ґрунту) піднімаються вітром з поверхні землі і рухаються на висоті в кілька метрів, але в деяких випадках висота може досягати кілометра і навіть більше. З боку це виглядає так, ніби на тебе рухається стіна пилу і піску", - написала в коментарях до відео Ната Шпак.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...