Хіти тижня. Апокаліпсис сьогодні: Мережу вразило відео нічного Донецька

Місто за період окупації стало "мертвим"...

У мережі було опубліковано відео прогулянки пізно ввечері по пустельному окупованому Донецьку. Запис опублікував відомий блогер Стіг Барді у себе на каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Блогер під час запису пройшов по вулиці Пушкіна і вийшов на центральну вулицю Артема. Всі заклади вночі були закриті, а на вулицях автору ролика вдалося помітити лише близько 10 чоловік. Транспорту на дорогах також дуже мало.

"Спокійне, прикольне місто. Тихе", - з іронією зазначив блогер.

Користувачі під відео відзначили, що місто за період окупації стало не "тихим", а скоріше "мертвим", також було згадано "комендантську годину" після 21:00, яку раніше в місті вводили бойовики для мирних жителів.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...