Хіти тижня. Апокаліпсис сьогодні: Мережу вразило відео нічного Донецька

Місто за період окупації стало "мертвим"...

У мережі було опубліковано відео прогулянки пізно ввечері по пустельному окупованому Донецьку. Запис опублікував відомий блогер Стіг Барді у себе на каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Блогер під час запису пройшов по вулиці Пушкіна і вийшов на центральну вулицю Артема. Всі заклади вночі були закриті, а на вулицях автору ролика вдалося помітити лише близько 10 чоловік. Транспорту на дорогах також дуже мало.

"Спокійне, прикольне місто. Тихе", - з іронією зазначив блогер.

Користувачі під відео відзначили, що місто за період окупації стало не "тихим", а скоріше "мертвим", також було згадано "комендантську годину" після 21:00, яку раніше в місті вводили бойовики для мирних жителів.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...