Хіти тижня. Армагеддон наближається: У NASA стверджують, що до Землі летить астероїд-вбивця

Космічне тіло становить приблизно 300 метрів.

За попередніми даними, астероїд може зіткнутися з Землею 29 квітня 2027 року, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Як повідомляється, астероїд був виявлений місяць тому. Відзначається, що його траєкторія постійно уточнюється. На думку вчених, вірогідність зіткнення становить 1/100.

Відомо, на даний момент в списку потенційно небезпечних небесних тіл налічується 74 космічних об'єкта, які є загрозою для Землі.

В історії нашої планети катастрофічні зіткнення з космічними тілами вже відбувалися. Так, однією з сталося 66 мільйонів років тому, що викликало масове вимирання форм життя, які мешкали на Землі в мезозойську еру, включаючи динозаврів.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...