Хіти тижня. Арнольд Шварценеггер видав дочку заміж (фото)

Папарацці вдалося зробити ряд знімків з весілля, незважаючи на підвищені заходи безпеки.

Старша дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін і зірка фільмів «Вартові Галатики» і «Мир юрського періоду» Кріс Пратт, які оголосили про заручини в січні цього року, зіграли романтичне весілля на приватному ранчо в Каліфорнії. Про це повідомляє видання People, передають Патріоти України.

Місце церемонії було прикрашено безліччю квітів і зелені. «Всі виглядали такими щасливими», - повідомляє джерело. Після церемонії гостям подали коктейлі на галявині - під живу музику, яку виконував оркестр. Пропонувалося також безліч свіжих овочів і ягід. «Це було легке літнє меню», - пише видання.

На весіллі були присутні близькі друзі і родичі - включаючи розлучених батьків 29-річної нареченої Арнольда Шварценеггера і Марії Шрайвер, її сестру Христину, братів Патріка і Крістофера. З боку 39-річного нареченого був його шестирічний син Джек від першого шлюбу з актрисою Ганною Фаріс ( «Моя Суперколишня», «Горбата гора», «За бортом»). Анна і Кріс розлучилися в серпні 2017 роки після восьми років шлюбу.

З Кетрін Пратт почав зустрічатися влітку 2018 го року. Для письменниці Кетрін Шварценеггер це перше заміжжя.

Папарацці вдалося зробити ряд знімків з весілля, незважаючи на підвищені заходи безпеки. Охоронці при цьому намагалися закрити наречений, наречену і зіркових гостей від фотографів парасольками.


Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....