Хіти тижня. Атакує не тільки легені: Вчені показали, де ще коронавірус "селиться" в організмі (фото)

Вчені з Університету Данді (Велика Британія) показали на фото, де, крім легень, може "жити" коронавірус в організмі людини. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

За їх словами, знімки вдалося зробити із застосуванням найпотужнішого в світі мікроскопа, вони мають роздільну здатність, яка в 500-1000 разів більше, ніж у зображень, зроблених на iPhone.

Дослідники відзначили, що коронавірус може активно розмножуватися в кишечнику, що викликає шлунково-кишкові симптоми, такі як діарея. Крім того, вірус часто можна виявити в зразках випорожнень.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...