Хіти тижня. Атмосфера концтабору: У мережі показали, на що дружина прес-секретаря Путіна перетворила окуповану Ялту (фото)

Російська фігуристка Тетяна Навка - дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова без узгодження з місцевими жителями зайнялася облаштуванням Ялти для проведення там льодового шоу "Попелюшка", порушивши при цьому ряд норм міського устрою.

Про це заявив журналіст з Ялти Євген Гайворонський, передає блогер Roksolana Today & Крим у себе в Twitter-акаунті, передають Патріоти України.

Зокрема, була зруйнована частина набережної з клумбами, а також облаштований стік реагентів для збереження льоду на ковзанці прямо в море.

"Концтабірним бараком дружина Пєскова закрила море в Ялті і закріпила атмосферу Освенцима в Криму. Це ще не все. Хладореагенти вони будуть зливати в море і всі бажаючі зможуть скрєпно поплавати в хімікатах", - заявив журналіст.

Слід зазначити, що до окупації Криму за спробу зливати реагенти в море в Ялті була оштрафована російська актриса Анастасія Заворотнюк. Вона також мала намір відкрити каток "Льодове шоу зірок "Ялта Ice" разом зі своїм чоловіком-бізнесменом.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...