Хіти тижня. "Автомат іграшковий. Я натиснув - ой. ні*іга собі!": На Росії депутат Держдуми влаштував на вулиці стрілянину (відео)

Депутат Держдуми Росії від Свердловської області Дмитро Іонін влаштував стрілянину з автоматичної зброї в Камишлові.

Дмитро Іонін

Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на джерело, яке надіслало відповідний відеозапис, передають Патріоти України.

Уточнюється, що інцидент стався недалеко від готелю-ресторану "Ленский" по вулиці Радянській.

На кадрах видно групу чоловіків, які знаходяться у дворі між багатоквартирними будинками. Один із них стоїть зі зброєю, перевіряє його і випускає кілька черг у повітря.

Сам Іонін дав неоднозначний коментар із приводу інциденту. Спочатку він підтвердив, що стріляв нібито через помилку, але пізніше звинуватив у події свого помічника. "Мій помічник мені дав свій автомат іграшковий. Я натиснув – ой ні*іга собі. Приїхала міліція, ми дали пояснення. Я нікого не перелякав. Ми з цими людьми зустрічалися з приводу того, що їх кинув забудовник. Ми цим людям допомагаємо, вони нормально ставляться. Стріляв мій помічник Павло. Ми дійсно не праві, перед усіма вибачилися", – сказав Іонін журналісту.

Прес-секретар ГУ МВС по регіону Валерій Горєлих утримався від коментарів до закінчення перевірки.

Відзначимо, Дмитро Іонін – уродженець Свердловська, член партії "Справедливая Россия". Отримав мандат Держдуми в жовтні 2017 року.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...