Хіти тижня. Багато дощів і перші заморозки: Народний синоптик дав прогноз погоди до кінця осені

Вже у жовтні ми можемо побачити перший сніг.

Цієї осені, за прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, погода в Україні буде холодною і дощовою, в жовтні можливі перші морози і сніг, повідомляють Патріоти України.

В інтерв'ю синоптик розповів, що у вересні буде чимало дощів, в жовтні можуть початися морози, а ось в листопаді погода піднесе сюрприз і подарує тепло. У вересні від опадів найбільше потерпатимуть північ і центр України. Температура повітря вдень переважно буде триматися в діапазоні від плюс 25-27 градусів тепла і вище. Ночами буде прохолодніше, від плюс 12 до плюс 14.

Також Горбань каже і про холодні нічні періоди вересня. Часом стовпчики термометрів опустяться до плюс двох градусів. При цьому у вересні трапляться і теплі дні - в середині місяця і 22-23 вересня. Тоді стовпчик термометра підніметься на півдні до плюс 22-24 градусів тепла, на сході до плюс 22 градусів, на півночі до плюс 21 градусу.

Жовтень порадує меншою кількістю опадів, але в той же час будуть і перші "мінуси" осені. У другій половині жовтня і в кінці місяця температура на більшій частині України, за винятком півдня, опуститься до мінус 2-4 градусів нижче нуля. Горбань прогнозує в цей період рясні опади у вигляді снігу або дощу. Листопад, за словами синоптика, буде теплим із незначними морозами. Також можливі сніг і дощ. В цілому майбутня зима, як зазначив Горбань, пройде спокійно і без сильних морозів.

Джерело: ТСН.ua

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...