Хіти тижня. Багато пив і забував слова: Пугачова вперше розповіла про п'янки Кобзона під час концертів (відео)

Російська примадонна Алла Пугачова розповіла, що під час концертів її колега, радянський виконавець Йосип Кобзон багато пив і забував слова під час своїх виступів на сцені, передають Патріоти України.

Артистка згадала, що один із таких інцидентів трапився в Криму під час масштабного фестивалю "Кримські зорі". Про це йшлося в YouTube-проєкті чоловіка Пугачової Максима Галкіна "Музыкалити" (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

"У нього завжди загули були в гримерці. Там були артисти, солісти, радіо, телебачення. Хтось говорив: "Йось, я не можу вже пити, досить!", а він такий: "Та ну, ще трошки давай". І раптом цей бідний чоловік чує, що вже грає вступ до пісні Кобзона "С чего начинается родина". І Кобзон як побіжить, підтяжки на ходу натягує, його одягають... Він вистрибує на сцену і забуває слова. Потім якесь просвітління трапилося і він продовжив співати нормально. Що було тоді з оркестром..." – поділилася примадонна.

Зазначимо, що Алла Пугачова та Йосип Кобзон познайомилися ще до того, як вона стала відомою на весь СРСР, у 60-ті. Протягом своєї кар'єри артисти підтримували зв'язок, проте близькими друзями ніколи не були. Найчастіше їм доводилося спілкуватися лише під час виступів.

Нагадаємо, що Йосип Кобзон помер 30 серпня 2018 року в Москві у віці 80-ти років. Перед цим він добу пролежав у комі. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. У нього був рак четвертої стадії.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...