Хіти тижня. Байкери із усієї України зібралися задля відновлення карпатських лісів

Байкерський клуб Angels MC розпочав мотопробіг "За збереження Карпатських лісів". Лідер "байкерського клубу" Михайло Соколов повідомив, що сотні українських мотолюбителів приєдналися до акції "Україна - наш дім" і приїхали на Закарпаття. Відновлювали ліс у Міжгірському районі, який нещодавно потерпів від пожежі, зазначають Патріоти України.

"Україна - наш дім": Байкери із усієї країни відновлювали закарпатський ліс

Загалом "приборкувачі двоколісного" приїхали із Дніпра, Києва, Одеси, Кривого Рогу, Луцьку та Миколаєва. Тут їх підтримали місцеві члени клубу з Ужгорода, Мукачева та Берегова.

На декілька годин довелося своє кермо змінити на мотики та лопати і висадити саженці смерек та лип на оголеному схилі карпатського масиву.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...