Хіти тижня. "Бази НАТО на Донбасі!": На росТБ злякалися прориву ЗСУ і влаштували істерику (відео)

Російські пропагандисти бурхливо відреагували на новину про те, що в Маріуполі і Сєвєродонецьку з'явиться дві військові бази ЗСУ, які відповідатимуть стандартам НАТО, передають Патріоти України.

Окремий сюжет цьому присвятили в ефірі програми "60 хвилин" телеканалу "Росія 1". Її ведучого Євгена Попова особливо розлютив той факт, що кошти на будівництво нових баз Україна частково отримає і від партнерів із США.

"Українська влада так сильно хоче миру на Донбасі, що вирішили побудувати просто там, ближче до лінії розмежування дві військові бази за стандартами НАТО! Мета, за словами українського міністра оборони, – залучити побільше військових контрактників. "Чудовий" мирний план, нічого сказати!" – обурився рупор Кремля.

Попов також згадав розмір військової допомоги Україні, яку схвалив президент США Дональд Трамп у бюджеті своєї країни на 2021 рік.

"Підтягуватися до стандартів НАТО буде простіше, завдяки фінансуванню із США. Трамп представив бюджет на 2021 рік, в якому на військову допомогу Україні в тому числі планується виділити трохи, але хоч щось з панського столу – $115 мільйонів", – покепкував російський пропагандист.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...