Хіти тижня. Бельгійський погром: Культовий футбольний коментатор влучним анекдотом прирівняв збірну Росії до імпотентів

Колишній футбольний телекоментатор, а нині блогер і ведучий Василь Уткін обурений розгромною поразкою збірної Росії в стартовому матчі Євро-2020 з Бельгією (0:3).«Ми весь час обговорюємо, що ми на дні, давайте від дна відштовхнемось, — . — Ну ось сьогодні збірна Росії реально на дні. Збірна Росії була не те що безпорадна. Як це у Довлатова було сказано, коли він прокидається в ліжку з дівчиною і розуміє, що прийшов додому настільки п'яний, що навряд чи щось вийшло. І він у неї запитує: „Ну як? Як було?“ І вона йому каже: „Знаєш, не те що б не стояв, і не те що б лежав. Він у тебе валявся!“ Ось якесь таке враження у мене залишилося від першої гри збірної

Мы все время обсуждаем, что мы на дне, давайте от дна оттолкнемся, — заявив Василь Уткін на своєму YouTube-каналі. — Ну вот сегодня сборная России реально на дне. Сборная России была не то что беспомощна. Как это у Довлатова было сказано, когда он просыпается в постели с девушкой и понимает, что пришел домой настолько пьяный, что навряд ли что-то получилось. И он у нее спрашивает: „Ну как? Как было?“ И она ему говорит: „Знаешь, не то что бы не стоял, и не то что бы лежал. Он у тебя валялся!“ Вот какое-то такое впечатление у меня осталось от первой игры сборной».

Нагадаємо, що в другому турі чемпіонату Європи підопічні Станіслава Черчесова зіграють 16 червня в Санкт-Петербурзі з дебютантом турніру Фінляндією, яка на старті перемогла Данію (1:0).

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.